Obavljena primopredaja dužnosti u RC Niš-Centar

Mane Narančić preuzeo je dužnost predsednika RC Niš – Centar od svog prethodnika Slobodana Anića. Klub dobija novu članicu Anu Gašić, dosadašnju članicu RAC.

U neformalnoj atmosferi u restoranu “Želja”, RC Niš – Centar proslavio je završenu staru rotarijansku godinu i dolazak novog predsednika za 2014/2015 god. Maneta Narančića.

Odlazeći predsednik Slobodan Anić izjavio je ovom prilikom zahvalnost svim svojim prijateljima iz kluba koji su mu bili, kako kaže, velika podrška u veoma teškoj godini za njega. “Promenio sam poziciju u poslu, dobio dete, preselio se, na kraju i slomio ruku i sve to je uticalo da budem mnogo više zauzet nego što sam planirao i podrška svih vas mi je bila veoma značajna.”

Novi predsednik Mane, vidno zadovoljan zbog nove dužnosti, rekao je da će dati sve od sebe da klub vidno poboljša svoju situaciju i tom prilikom najavio i nekoliko novih akcija kluba, ali i prijem novih članova. On je naglasio da će dosadašnja članica Rotaract kluba Niš – Centar (ranije RAC Niš – Naissus), postati rotarijanka na veliko zadovoljstvo prisutnih.

“Na našu veliku radost, Ana je izrazila želju da bude deo našeg kluba, i siguran sam da se radujete i vi kao i ja što ćemo dobiti ovako kvalitetnog člana. Pored nje, potrebno nam je još mladih članova koji će dosta uticati da budemo još bolji klub” – rekao je Mane.

Na proslavi, u veoma prijatnoj atmosferi, uz muziku i dobro druženje, klubu se predstavila i Ana, mlada profesorka violine.

Zajedničko druženje rotarijanaca i rotaraktovaca kluba Niš – Centar uz puno smeha i dobre zabave trajalo je do kasno u noć.

Leave a Reply