Komunikacijske veštine uz NLP

posted in: Predavanja, Vesti | 0

Kako bi bili uspešni u životu, profesiji i svim segmentima života, neophodno je da stalno radimo na sebi i poboljšavamo svoje veštine. NLP je jedan od načina da to uradimo što lakše, rekla je u svom izlaganju u RC Niš –Centar prof. dr Lelica Todorović, NLP trener i coatch.

„Naš život moramo da izgradimo mi, ili će nam ga izgraditi neko drugi“ – istakla je dr Lelica Todorović objašnjavajući da je Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) izuzetno dobar način da se to postigne.

„Svako od vas može od svog života i zdravlja da napravi umetničko delo. U tome vam mnogo može pomoći NLP metodologija. NLP je orijentisan ka cilju i uspehu, bavi se rešenjima a ne „prežvakava“ probleme, fleksibilan je prema novinama u okruženju, prilagođen je svim profesijama i nivoima obrazovanja, koristan je u svim životnim segmentima i jednostavan i zabavan za učenje“ – kaže dr Todorović.

Prema njenim rečima, NLP nam pomaže da naučimo i razumemo sopstvene šeme davno stvorene, i osvestimo kako funkcionišu, a onda i kako mogu da utiču na našu budućnost. Takođe nam pomaže da se lakše privikavamo na promene i da normalno živimo u promenjenim okolnostima. Iznad svega, NLP je značajan na polju komunikacijskih veština, ali i u postavljanju ciljeva i ostvarenju snova.

Ova metodologija je dostupna i razumljiva svima, jednostavna je i zabavna, a iznad svega moćna. Bavi se svim aspektima čoveka: mislima, emocijama i telom, kao i onim najsuptilnijim delom nas koji sve to drži na okupu.

Prof. dr Lelica Todorović pozvala je rotarijance I rotaraktovce iz Niš – Centra da se priključe učenju NLP-a, a sve dodatne informacije možete pronaći na sledećem linku http://www.nlpgradionica.com/.

Leave a Reply