Donirana humanitarna pomoć za izbeglice u Preševu

posted in: Akcije, Razno | 0

Rotari klub Niš – Centar donirao je prvu u nizu humanitarnih pomoći Kancelariji za mlade u Preševu, namenjene izbeglicama. Akcija se nastavlja, potrebna zimska garderoba i obuća svih veličina. O svojoj donaciji nas obavestite putem maila office@rotaryniscentar.org.

Brzo i lako prikupljenu zimsku garderobu namenjenu izbeglicama u Preševu koji prolaze kroz Srbiju do zemalja zapadne Evrope, RC Niš – Centar donirao je Kancelariji za mlade u Preševu koja konstantno prikuplja nove zalihe potrebnih namirnica, garderobe i obuće. Ovu humanitarnu pomoć prikupili su zajedničkim snagama rotari i rotarakt klub Niš – Centar.

 

Predsednica rotari kluba Katarina Adamović je pri poseti Preševu sa Kancelarijom za mlade dogovorila i donacije u narednom periodu, u skladu sa potrebama na terenu. U dogovoru sa Kancelarijom za mlade, za naredni period klub će prikupljati između ostalog rukavice, kabanice, kape, šalove za predstojeću zimu, svih veličina.

 

Topla garderoba koju više ne nosimo pomoći će izbeglicama da makar delimično sačuvaju svoje zdravlje i budu spremni za kišu, vetar i niske temperature. Za svoju donaciju kontaktirajte nas mailom office@rotaryniscentar.org ili na brojeve telefona 0652171610, predsednice kluba Katarine Adamović, i 0600424174, sekretara kluba Jelene Đukić Pejić.