Niš – Centar u radijskoj emisiji „Otvoreni radio“

posted in: Događaji, Razno | 0

Po prvi put se jedan rotari klub predstavio svom gradu i velikom broju slušalaca učestvujući u posebnoj radijskoj emisiji. Članovi RC Niš – Centar su upravo u emisiji „Otvoreni radio“ na talasima City radija u jednosatnoj emisiji govorili o svom klubu, akcijama i ciljevima.

Niš – Centar je prvi rotari klub u Nišu koji je sa svojim rotaraktom dobio svojih „pet minuta“ na nekom mediju. Zahvaljujući emisiji „Otvoreni radio“ , ovaj klub upoznao je sugrađane sa svojim članovima i humanitarnim aktivnostima koje sprovodi već godinama.
Šta je Rotary International, Rotary foundation, šta je uopšte Rotary i čime se on bavi, otkrivaju Snežana Janković, Momčilo Sretenović i Novica Simić uz pojačanje Mile Dosković iz RAC Niš – Centar.
O akcijama, ali i o predrasudama koje neretko prate rotarijance njih četvoro govore sasvim otvoreno pozivajući građane da posete klub, održe predavanje članovima ukoliko imaju zanimljivu temu i na kraju, ali nikako najmanje bitno da se pridruže rotari porodici i budu deo ove filantropske humanitarne organizacije.
Kompletnu emisiju „Otvoreni radio“ preslušajte ovde:

Emisija „Otvoreni radio“ koju realizuje City radio (link http://radiocity.rs/program/emisije/otvoreni-radio/5375/sta-niste-znali-o-rotarijancima.html ), namenjena je organizacijama, udruženjima i neformalnim grupama da se na najlakši i najbolji način predstave svojoj lokalnoj zajednici sa ciljem da privuku još istomišljenika u svojoj ideji.