Osmi rođendan rotari kluba Niš – Centar

posted in: Događaji, Razno, Vesti | 0

U sjajnoj atmosferi uz dobru zabavu Rotari klub Niš – Centar je proslavio svoj 8. rođendan među prijateljima. I ovog puta, proslava je bila humanitarnog karaktera. 

RC Niš  – Centar je sa svojim prijateljima rotarijancima iz svih niških klubova, kao i iz klubova iz Vranja, Kruševca i Bora proslavio svoju 8. godišnjicu čarterovanja. Rotarijancima su se u prijatnoj atmosferi Restorana “Stara trpeza” pridružili i rotaraktovci iz našeg grada.
Uz muziku, odličnu hranu i dobra vina uživalo je četrdesetak prisutnih. Dodatak lepoj atmosferi je i organizovana lutrija sa namerom da se prikupe sredstva za predstojeću akciju kluba Niš – Centar koju će tradicionalno i ove godine sprovesti. Reč je o Fondu dr Dragutin Petković i prikupljanju novca za nagradu najboljem studentu niškog Univerziteta koji će ova ustanova proglasiti tokom juna ove godine.
Na lutriji su svi prisutni mogli da osvoje lepe nagrade po simboličnim cenama među kojima je putno osiguranje, flash memorije, eksterne baterije za punjenje mobilnih telefona, tretmani akupunkture i sl.
Fond dr Dragutin Petković osnovan je u nameri da RC Niš – Centar svake godine nagradi najboljeg studenta izabranog od strane Univerziteta u Nišu sa bilo kog od 13 niških fakulteta. Ovaj Fond osnovan je 2012. godine.