subota, 31 januar 2015 15:00

Užurbane pripreme za akciju “Kolonija”

Napisano
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Na 217. sastanku RC Niš – Centar održanom u prostorijama Delta Generali osiguranja dogovoreni detalji u vezi sa predstojećom akcijom “Kolonija” koja će se održati narednog meseca. Najavljene i druge akcije u toku jeseni.

U vrlo konstruktivnom razgovoru u prvoj tački dnevnog reda akcija “Kolonija” koja će se održati od 2. do 9. septembra, dogovorene su aktivnosti svih članova kluba, kao i uspostavljeni i prvi kontakti kako bi akcija bila što uspešnija.

Na sastanku su budžetirane stavke i svi planirani troškovi, i definisan cilj i način na koji ćemo prikupiti sredstva za ustoličenje nagrade dr Dragutim Petković, koja će se dodeliti najboljem studentu Univerziteta u Nišu za tu godinu.

Pored ove, najavljena je i akcija koju ćemo raditi sa JCI, a koju je izložio Miloš Milošević. Naime, u septembru u Beograd dolazi jedan od najvećih motivacionih govornika u svetu, Nick Vujčić, poreklom iz Srbije. Ovaj čovek možda ne bi bio toliko fascinantan, da nije rođen bez ekstremiteta, a uprkos tome živi normalno, i može da uradi sve što mogu i drugi ljudi. Čovek mora staviti prst na čelo kada mu o motivaciji za životom, o nadi, trudu i radu na sebi govori neko ko nema ruke i noge.

JCI planira da organizuje prevoz za naše mlade sugrađane kako bi čuli fascinantnog Nicka, i nađe donacije za kupovinu karata za 40 Nišlija. Naš Rotari klub će svojom donacijom obezbediti 20 karata.

Na sastanku je takođe dogovoreno da ćemo napraviti i novi promo material kluba i krenuti u pripreme dolaska u Niš našeg prijatelja po Rotariju, Dušana Jovanovića iz RC Riccione-Cattolica koga očekujemo oko 20. avgusta.

Naš brat Saša Jablanović ovog puta nije uspeo da dođe na sastanak kako bi najavio i svoju akciju koju planira sa klubom u narednom periodu, što je ostalo kao jedna od tačaka dnevnog reda za narednu sredu.

Pročitano 1875 puta

Ostavi komentar

Sva polja označena (*) su obavezna. HTML kod nije dozvoljen.

Rotary Club Niš-Centar, District 2483,
Jug Bogdanova 33, 18000 Niš, Srbija
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sastanci kluba održavaju se svake srede u 20.00 u prostorijama hotela Tami Residence, ul. Durmitorska prilaz 1 u Nišu.