septembar 2018 - Rotary Club Niš-Centar, District 2483

U sredu 12. septembra od 18 do 19 sati u Univerzitetskoj biblioteci u n Nišu biće predstavljen film i knjiga o maratoncu Goranu Nikoliću.

Objavljeno u VESTI

Đaci Osnovne škole „Jastrebački partizani“ u selu Biljeg novu školsku godinu započeće u uređenim prostorijama. Članovi Rotarakt kluba „Niš Centar“ uz podršku prijatelja i lokalne zajednice obezbedili su finansijska sredstva, obezbedili novu rasvetu i sami okrečili hodnik i učionice škole. Prema rečima zaposlenih, prostorije škole nisu okrečene više od 10 godina.

Interesantan je podatak da su prvi počeci školstva na teritoriji opštine Merošina upravo zabeleženi u selu Biljeg još davne 1877. godine.

Aktivnosti uređenja isturenih odeljenja škola na teritoriji Nišavskog okruga su jedan od višegodišnjih projekata Rotarakt kluba „Niš Centar“ za unapređenje uslova boravka dece i omladine u školama van gradskog jezgra koji se uz podršku partnera i saradnika iz lokalne i Rotary zajednice realizuje od 2014. godine.

Smatramo da je angažovanje mladih u lokalnoj zajednici jako važno jer svaka dobro urađena aktivnost čini svet boljim za sve nas i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Objavljeno u VESTI

Rotary Club Niš-Centar, District 2483,
Jug Bogdanova 33, 18000 Niš, Srbija
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sastanci kluba održavaju se svake srede u 20.00 u prostorijama hotela Tami Residence, ul. Durmitorska prilaz 1 u Nišu.