Dragi prijatelji,

Ovo pismo pokazuje da ni tokom letnjih meseci aktivnosti naših klubova ne posustaju, samo menjaju strukturu.

Za ovu nedelju smo pripremili pored najava koje dolaze iz klubova, i Newsletter koji nam stiže iz Zone kako bismo pratili aktivnosti u našem okruženju, kao i najavu formiranja International Yachting Fellowship of Rotarians (IYFR) za Sbiju.

Obratite pažnju da se novi sajt našeg Distrikta 2483 nalazi na adresi www.rotarydistrict2483.org. Kako je to sajt svih nas, molim vas za materijale da ga dopunimo. Ne samo o aktivnostima klubova, već i o Rotariju uopšteno. Hvala svima koji su nam dali sugestije za strukturu i tehničke detalje oko sajta.

Za ovu nedelju vam izdvajamo sledeće informacije:

  • Osnivanje International Yachting Fellowship of Rotarians (IYFR) za Sbiju (12. 7)
  • VII Rotary regata ”Djerdap 2018” (12 - 28. 7)
  • Sremska Mitrovica: Primopredaja dužnosti (13. 7)
  • Doček regate u Pančevu (13. 7)
  • Kotor: Rotary Summer Cruse (14.7)
  • Newsletter Zone
  • Zapisnik sa Distriktne konferencije
  • Mailing lista za informacije iz Distrikta

Detaljnije informacije su ispod potpisa i u atačmentu.

Srdačno vas pozdravljam,

 

Detaljnije:

1) Osnivanje International Yachting Fellowship of Rotarians (IYFR) za Sbiju

Na samom početku VII Rotary regate planiran je osnivački sastanak za International Yachting Fellowship of Rotarians (IYFR) za Srbiju. Sastanak će biti održan u četvrtak 12. jula na marini Vidra (Beograd reka Sava) sa pocetkom u 18 časova. 

 

2) VII Rotary regata ”Djerdap 2018”

U četvrtak 12. 7. u 20 časova počinje VII Rotary regata "Đerdap 2018". Ispraćaj regate je  na marini Vidra (Beograd reka Sava). Regata će trajati do 28. 7. Program i ruta pogledajte ovde.

 

3) Sremska Mitrovica: Primopredaja dužnosti

RC Sremska Mitrovica poziva na svečanu neformalnu primopredaju predsedničkih dužnosti u Rotari zajednici Sremska Mitrovica: Rotari klubu, Rotaract i Interact klubu koji će se održati u petak 13. 07. 2018. godine na salašu “OKO” kod Sremske Mitrovice sa početkom u 17 časova. Pozivnicu možete videti ovde.

 

4) Doček regate u Pančevu

RC Pančevo poziva na druženje i doček Rotary regate u Pančevu, u petak 13. 7. u 17 časova u restoranu "Stara Vajfertova pivara". Poziv pogledajte ovde.

 

5) Kotor: Rotary Summer Cruse

Rotary klub Kotor poziva na večernje krstarenje Bokom brodom "Vodena kočija" u subotu 14. 07. 2018. godine. Krstarenje je otvoreno za sve Rotarijance, Rotaraktovce, njihove porodice, prijatelje i goste. Ukrcavanej na brod "Vodena kočija"  je predviđen na kotorskoj rivi u 19.30h, a brod isplovljava u 20.00h. Kotizacija  iznosi 25e za Rotarijance i njihove goste, i 20e za Rotaraktovce i njihove goste. Dress code je mornarski stil (navy style).

 

6) Newsletter Zone

Ovde možete pročitati Newsletter naše Zone sa zanimljivim informacijama iz Rotary zajednice ovog dela sveta.

 

7) Zapisnik sa Distriktne konferencije 

Ovde možete pročitati zapisnik sa Distrikte konferencije održane na Zlatiboru od 1. do 3. juna 2018.

 

8) Mailing lista za informacije

Kako bismo bolje funkcionisali i lakše bili u kontaktu sa svim  Rotarijancima u našim klubovima formiraćemo jednu mailing listu za ceo Distrikt. Molim vas da link prosledite svim članovima kluba kako bi se prijavili na ovu mailing listu. Link za prijavu na listu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Be the Inspiration!

Donacija Distrikta 2483 SRBIJA I C.GORA...
Naš Distrikt 2483 je donirao dva miliona dinara vrednu donaciju Institutu za javno zdravlje “dr Milan Jovanović Batut”. Opširnije
Uručenje zaštitnih maski Kliničkom centru u Nišu
Svesni izuzetno komplikovane situacije u kojoj se zemllja (pa i ceo svet) našla, odlučili smo da probamo da pomognemo na način na koji možemo. Opširnije
Rotari klub “Niš-Centar” i Narodno pozorište Niš...
Rotari klub “Niš-Centar” je povodom jubilarnog 500. okupljanja svojih članova, 29. novembra 2019. g. u svečanoj sali hotela “ New City ”, organizovao donatorsko veče posvećeno zajedničkom projektu kluba i Narodnog pozorišta Niš: 500 niških srednjoškolaca u Narodnom pozorištu. Opširnije
RC NIŠ – CENTAR donirao sterilizator Klinici za...
Klinici za dečije interne bolesti – KC Niš, poklonili smo sterilizator za cucle i flašice za mleko. Opširnije
Proslava 11 godina čarterovanja Rotari kluba...
Proslava 11 godina čarterovanja Rotari kluba “Niš-Centar” održana je u subotu, 23. marta 2019. u svečanoj sali hotela “ New City ”. Skupu je prisustvovalo preko 50 gostiju iz Rotary i Rotaract klubova, kao i prijatelja našeg kluba. Na samom početku, predsednik kluba Dejan Mandić, je obavestio... Opširnije
prev
next

Najčitanije vesti

Rotary Club Niš-Centar, District 2483,
Jug Bogdanova 33, 18000 Niš, Srbija
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sastanci kluba održavaju se svake srede u 20.00 u prostorijama hotela New City, ul. Vožda Karađorđa 12 u Nišu.