sreda, 31 januar 2018 19:32

Pobedi vreme!

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Pobedi vreme! Pobedi vreme!

Humanitarna kampanja „Pobedi vreme!“ uspešno je realizovana u 31. januara 2018. godine, kada je izvršena primopredaja mobilnog inkubatora Kliničkom centru u Nišu. Ova donacija će Kliničkom centru omogućiti kapacitete da rešava sve kritične situacije kada postoji potreba za transport životno ugrožene bebe iz bilo kog mesta na jugoistoku Srbije ka Nišu ili iz Niša ka Beogradu na dalji medicinski tretman. Posebno smo ponosni na rezultate ove kampanje koja je u javnosti ukazala na problem nedostatka mobilnog inkubatora jer danas KC Niš, za samo godinu dana, ima 4 mobilna inkubatora.

U okviru projekta „Pobedi vreme!“ održan je koncert jazz pevačice Lene Kovačević u Nišu, što je realizovao Rotarakt klub „Niš Centar“, uz podršku 17 Rotary klubova iz dva RI distrikta, 26 društveno odgovornih kompanija i više od 900 građana Niša i regiona. O kampanji je objavljeno 59 medijskih priloga u lokalnim i nacionalnim medijima.

Ova kampanja dobila je najveće priznanje Rotary District 2483 kao "ROTARY PROJECT WITH BEST PUBLIC IMAGE" i ponosni smo na sve postignute rezultate ove akcije, koja je pokazala da zaista zajedno možemo da uradimo mnogo. Pobedili smo vreme!

Pročitano 2600 puta
Više iz ove kategorije Zarotiraj prvi korak »

Ostavi komentar

Sva polja označena (*) su obavezna. HTML kod nije dozvoljen.

Rotary Club Niš-Centar, District 2483,
Jug Bogdanova 33, 18000 Niš, Srbija
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sastanci kluba održavaju se svake srede u 20.00 u prostorijama hotela Tami Residence, ul. Durmitorska prilaz 1 u Nišu.