RC Niš–Centar bogatiji za članicu kluba

posted in: Rotarakt, Skupština kluba, Vesti | 0

Na godišnjoj skupštini kluba održanoj 17. decembra 2014. godine, svečano je zakačena značka mladoj Ani Gašić, novoj članici RC Niš – Centar.

Ana Gašić postala je novi član velike Rotari porodice kada joj na svečanoj sednici zakačila značku mentorka Snežana Janković. Tokom 2014. godine nakon međusobnog upoznavanja sa Anom, klub je jednoglasno doneo odluku da je prihvati za sebi jednaku.

Kako je do sada bila aktivna rotaraktovka u RAC Niš – Naissus koji je nakon ostajanja bez sponzor kluba postao RAC Niš – Centar, rotarijanci ovog kluba veruju da će Ana biti pravo pojačanje i veliki doprinos klubu.

Ana Gašić rođena je 28. Februara 1984. godine u Nišu, završila je Fakultet muzičke umetnosti, odsek violina u Nišu, a potom i specijalističke studije na fakultetu muzičke umetnosti u Skoplju. U toku školovanja pohađala je majstorske kurseve kod eminentnog prof. Olega Kondratenka u Skoplju. Učestvovala je na mnogobrojnim festivalima omladinskih orkestara u zemlji i inostranstvu sa SKC Niš. Od 2009. Godine radi kao profesorka glavnog predmeta violine u Muzičkoj školi „dr Dragutin Gostuski“ u Pirotu.

Leave a Reply