utorak, 13 jun 2023 17:31

Primopredaja predsedničke dužnosti RK Niš Centar Istaknut

Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

U predivnom ambijentu, na porodičnom imanju Dejana Ristića, počasnog člana Rotari kluba Niš Centar, 10. juna 2023. godine u podnožju Stare planine, u selu Okolište, opština Svrljig, organizovana je primopredaja predsedničke dužnosti RK Niš Centar.

Primopredaji su prisustvovali aktivni i počasni članovi kluba, kao i njihovi prijatelji. Tom prilikom, dosadašnji predsednik Gojko Mitrović, simboličnom predajom lanca Spasoju Ž. Milovanoviću, predao je i dužnost predsednika kluba za 2023/24 godinu.

U kratkom obraćanju prisutnima, Gojko Mitrović je, uz zahvalnost svim članovima za dosadašnju saradnju, naglasio da je u protekloj godini, povodom 15. godišnjice čarterovanja kluba, snimljen film o klubu i Rotariju, kao i to da je započet projekat donacije interaktivnih uređaja fakultetima Univerziteta u Nišu.

Spasoje Ž. Milovanović, novoizabrani predsednik kluba, zahvalio se na ukazanom poverenju i izrazio želju da klub nastavi sa uspešnim radom i u budućem periodu.

Posle svečane ceremonije primopredaje dužnosti, nastavljeno je nezaboravno druženje do duboko u noć, začinjeno autentičnim gurmanskim specijalitetima sa ovog prostora.

Pročitano 609 puta

Ostavi komentar

Sva polja označena (*) su obavezna. HTML kod nije dozvoljen.

Rotary Club Niš-Centar, District 2483,
Jug Bogdanova 33, 18000 Niš, Srbija
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sastanci kluba održavaju se svake srede u 20.00 u prostorijama hotela Tami Residence, ul. Durmitorska prilaz 1 u Nišu.