Za niške klubove održan seminar Public image u Rotariju

posted in: Događaji, Razno | 0

Na seminaru o Public Image-u u Rotaryju organizovanom za niške rotari klubove, predavač je bio Stratos Vlasakidis, PP RC Kalamaria. Na ovom seminaru predstavnici klubova saznali su između ostalog na koj način jedan Rotary klub na najbolji mogući način može da se predstavi svojoj lokalnoj zajednici.

Najvažnija baza i slika jednog kluba u okruženju je sajt, i to po određenim kriterijumima, na čemu se od sada insistira u Rotaryju. Ne treba izbegavati sveprisutne društvene mreže, gde rotari zajednica takođe treba da pokaže svoje lice. Na seminaru je bilo reči i o brendiranju Rotaryja, prikupljanju sponzora, donacija i sl., kao i o odnosu sa medijima, a polaznici su na seminaru saznali da do kraja rotarijanske 2015/2016 godine svi klubovi treba da usvoje novi Rotary znak.

Untitled

Na seminaru su takođe predstavljena iskustva nekih Rotari klubova koji su pokazali visoka dostignuća na ovim poljima. Na jednodnevnom seminaru o Public Image-u u Rotaryju učestvovali su svi niški klubovi, RC Niš, Niš – Medijana, Niš – Centar i Niš – Konstantin Veliki.