jul 2022 - Rotary Club Niš-Centar, District 2483
četvrtak, 28 jul 2022 11:12

REČ PREDSEDNIKA 2022/23

Drage Rotarijanke i Rotarijanci,

U novu Rotarijansku godinu ušli smo sa željom da se vratimo izvornim principima Rotarija. Naime, posle više od dve godine delovanja u, reklo bi se, vanrednim okolnostima, zbog COVID 19, očekujemo da ćemo u ovoj godini svoje aktivnosti sprovoditi u boljim uslovima, a samim tim da će i naša pomoć lokalnoj zajednici, kao i saradnja sa drugim klubovima i Distriktom, biti na višem nivou.

Moto predsednice RI Jenifer Jones za ovu godinu je "Zamisli Rotary", a ono za šta se zalaže naš guverner Nikola Božić je da vratimo optimizam i veru u Rotary. Smatram da bi naš klub mogao da da doprinos ostvarenju napred navedenog time što bismo vredno radili na ostvarenju ciljeva našeg kluba. Tu pre svega mislim na organizaciju obeležavanja 15 godina od osnivanja kluba, kojom prilikom ćemo svakako osmisliti i humanitarnu akciju. Takođe, u ovoj godini, jedan od ciljeva će biti da naš klub, doniranjem RI određenih sredstava, postane 100% PHF klub, čime bi smo se pridružili malom broju klubova iz našeg Distrikta.

Pored napred navedenog, uskoro ćemo dodeliti nagradu najboljem studentu Medicinskog fakulteta u Nišu, u čast nedavno preminulog našeg člana akademika Milorada Mitkovića, podići ćemo saradnju sa našim Rotarakt klubom na viši nivo i trudićemo se da naši sastanci budu sadržajni i zanimljivi, kako za postojeće članove, tako i za potencijalno nove članove našeg kluba. Sve napred rečeno ćemo raditi uz naša, tradicionalno, dobra druženja.

Srećna i uspešna Rotarijanska 2022/23 godina.

Niš, 01.07.2022. godine

Gojko Mitrović

predsednik RC Niš-Centar 2022/23

Objavljeno u REČ PREDSEDNIKA

Rotary Club Niš-Centar, District 2483,
Jug Bogdanova 33, 18000 Niš, Srbija
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sastanci kluba održavaju se svake srede u 20.00 u prostorijama hotela Tami Residence, ul. Durmitorska prilaz 1 u Nišu.